Iintrebari frecvente

Ce comercializeaza Ladys?

Ladys comercializeaza produse cosmetice de parfumerie,produse cosmetice si bijuterii exclusiv online.

Cum castig cu Ladys ?

Se poate castiga in doua feluri
1)Castigi din vanzarile dvs. facand o comanda de 133 lei beneficiati automat de o reducere de 25 % platind astfel doar 100 de lei .
2)Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Popescu si d-na Cristea  la randul ei a inscris-o pe d-na Mateescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Cristea si 5% din vanzarile d-neiMateescu . Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza: nivelul 1 – 10%, nivelul 2 – 5%, nivelul 3 – 2.5%, nivelul 4 – 1.25%, nivelul 5 - 0.62% etc.

Atentie..
Daca intr-o luna comandati de minim 600 lei (dvs sau impreuna cu alte persoane pe care le-ati inscris) beneficiati de o reducere suplimentara de 10% pentru toate comenzile din luna urmatoare, castigand astfel statutul de coordonator. Acest statul inceteaza insa in momentul incare nu indepliniti conditia de a face minim 600 lei comenzi intr-o luna .

Cum imi fac cont?


Completati  tabelul cu toate datele necesare inclusiv adresa de email care sa o folositi in mod frecvent pentru ca aceea va fi adresa de corspondenta unde veti fi informat despre comenzile dvs.

Cum fac comenzi ca reprezentant Ladys?


Doar dupa ce va inregistrati in magazinul online cu datele pe care le primiti dupa ce completati formularul de inscriere.
  Va logati in contul nou creat
Imediat ce va logati comandati catalogul gratuit pentru a castiga timp cu expediarea.
Va ajunge gratuit la dvs prin Posta Romana.Dupa care puteti comanda din lista de produse orice produs cu reducere de 25% fata de pretul din catalog.

Cum primesc produsele?

Comenzile sunt livrate gratuit prin Posta Romana  oriunde in tara ,prin curierat rapid gratuit in Bucuresti si contra unei taxe de 7.5 lei in tara.Curierul va livra coletul la adresa specificata de dumneavoastra in general in prima parte a zilei. De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul..Comenzile cu valoarea de peste 400 lei se pot livra gratuit prin curier (specificati la comentarii comanda ca doriti curierat rapid) .


Cum platesc produsele Ladys?

Plata produselor se face  in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs).


Cand apare catalogul Ladys?

Catalogul apare o data la 45 de zile.

In cat timp primesc produsele?

Daca ati facut comanda prin curierat produsele vor ajuge la dvs. in maxim 48 de ore.
Daca ati facut comanda prin Posta Romana produsele vor ajunge la dvs. in 3-4 zile.