miercuri, 6 aprilie 2011

Beneficii directe din colaborarea cu Ladys

Odata inscris(a) in sistemul de cosmetice Ladys online aveti la dispozitie doua tipuri principale de beneficii: procurarea de produse cosmetice pentru femei ,barbate si copii ,de bijuterii, la preturi reduse si posibilitatea de a construi in timp o retea de colaboratori care va pot aduce un venit suplimentar garantat.Imediat dupa ce va inscrieti in sistem va recomandam sa comandati catalogul de cosmetice Ladys pe care il veti primi gratuit in cutia postala, intr-un termen de 7-9 zile. 
Nu exzitati sa va inscrieti in acest sistem modern multilevel marketing care va ofera produse cosmetice de calitate, cu un raport foarte bun calitate/pret. Pe langa produse cosmetice pentru uzul propriu aveti la dispozitie ca si client(a) posibilitatea de a cumpara cadouri pentru prieteni si cei dragi la preturi foarte bune pentru care puteti cumpara online cosmetice de calitate. atat pentru femei cat si pentru barbati dar si bijuterii sau ceasuri care se potrivesc oricand pentru cadouri. 


Comandand produse in valoare de 133 de lei vei plati doar 100 de lei ,in plus daca recomanzi si alti prieteni primesti reduceri la comenzile urmatoare.
 Transport gratuit prin Posta Romana oriunde in tara ,7,5 ron transport prin curier in tara, gratuit transportul prin curier in Bucuresti.  Bineinteles ca principalul avantaj de care se bucura clientii Ladys este acela ca toate produsele comercializate online de Lady’s sunt de calitate si la un pret foarte bun. Devino client Ladys si bucura-te de reduceri si oferte!