marți, 20 decembrie 2011

Masca de par reparatoare Herbal Time

Orice femeie isi doreste un par stralucitor si sanatos pana la varfuri. Parul frumos si bine ingrijit este o carte de vizita pe ntru fiecare femeie.

Pentru un par frumos, de invidiat Ladys a lansat masca de par reparatoare Herbal Time, masca de par cu extracte naturale din urzica si ulei de argan.Formula speciala ce repara firul de par uscat si deteriorat, hidratand-ul in acelasi timp.

Inca din antichitate femeile isi masau corpul si parul cu ulei de argan, acesta fiind numit si aurul verde al desertului, acest elixir al frumusetii rehidrateazasi restructureaza aportul de nutrienti ai scalpului, reface vitalitatea, luciu si stralucire.

Extractul de urzica hraneste firul de par si normalizeaza functia glandelor sebacee.


Un comentariu:

  1. Pe langa faptul ca Ladys ofera cosmetice de calitate atat pentru copilul dvs. cat si pentru intreaga familie,Ladys poate reprezenta si un venit suplimentar.Dupa ce va inscrieti ca reprezentant prin Oferta cosmetice puteti cumpara produse doar pentru dvs. si familia dvs. castigand o reducere de 25 % fata de pretul din catalog,sau puteti recomanda prietenilor produsele Ladys si pe langa cei 25 % din cumparaturile dvs de cel putin 100 de lei si pana la 20 % din cumparaturile prietenilor tai..Nu sunteti obligat(a)sa aveti comenzi lunare ,puteti plasa comenzi la 2,3 luni.

    RăspundețiȘtergere