miercuri, 6 aprilie 2011

Reducerea Ladys


Castigi pe langa frumusete o reducere de  25%  la comenzile tale de cel putin 100 de lei.
 Alege sa fii client Ladys si vei castiga.
Produsele Ladys sunt de o calitate foarte buna si la un pret accesibil.
Comandand produse in valoare de 133 de lei vei plati doar 100 de lei ,in plus daca recomanzi si alti prieteni primesti reduceri la comenzile urmatoare.
Imediat ce va veti inscrie veti primi catalogul Ladys gratuit in cutia postala,la prima comanda veti primi absolut gratuit si un set de testere de parfumuri.
 Veti beneficia de reducerea de 25 % fata de pretul de catalog la orice comanda ,transport gratuit oriunde in tara prin Posta Romana si prin curierat rapid gratuit in Bucuresti si contra unei taxe de 7.5 lei in tara.




Pentru a deveni colaborator Lady's aveti 2 variante:

  1. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant  prin reducere Ladys cosmetice si comandati catalogul Lady's pe care il primiti gratuit in cutia postala.

  2. Dupa ce va inregistrati ca reprezentant completand formularul de inscriere si apoi comandati produse in valoare de cel putin 100 de lei la pretul cu discount si primiti setul de testere de parfumuri gratuit.

   Daca inscrieti o persoana in retea primiti 10% din vanzarile acelei persoane. Sa presupunem ca dvs ati recrutat-o pe d-na Mateescu  si d-na Mateescu  la randul ei a inscris-o pe d-na Irimescu. In acest caz veti primi 10% bonus din vanzarile d-nei Mateescu  si 5% din vanzarile d-nei Irimescu. Primiti bonus de la toate nivelurile retelei dumneavoastra dupa cum urmeaza:
nivelul 1 – 10%,
nivelul 2 – 5%,
nivelul 3 – 2.5%,
nivelul 4 – 1.25%,
nivelul 5 - 0.62%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu