joi, 3 mai 2012

Frumusetea trandafirului


In oferta cosmetice de la Ladys veti descoperi hidratarea trandafirului.
Trandafirul a fascinat dintotdeauna cu farmecul si calitatile lui deosebite, considerat de-a lungul timpului mai mult decat o floare, un simbol al senzualitatii si al feminitatii, reprezinta dincolo de valoarea sa estetica o sursa de substante menite sa sporeasca sanatatea si  frumusetea pielii, sa ne bucure cu parfumul lui si sa ne dea o stare de bine. Se spune ca regina Cleopatra obisnuia sa combine baia cu lapte de magarita cu baia de trandafiri, despre care se spune ca lasa pielea catifelata si inmiresmata la fel ca petalele de trandafir. Uleiul de trandafiri este favoritul saloanelor de frumusete pentru armonia si randamentul sau. Uleiul de  trandafiri intra in compozitia celor mai renumite parfumuri, precum a celor de la Nina Ricci, Chanel, Christian Dior,  Kenzo, Givenchy sau Gucci.
Trandafirii sunt folositi in realizarea dferitelor produse de ingrijire si intretinere a pielii, datorita puterii de echilibrare a PH si functiilor esentiale ale pielii, imbunatateste circulatia sangelui, hidrateaza puternic tesutul si combate eficient radicalii liberi. Uleiul de trandafiri reda pielii luminozitatea si culoarea, hidratand-o si regenerand-o in profunzime, este benefic pentru orice tip de



piele.Mai adaugam la calitatile uleiului de trandafir actiunea antialergica si emolienta, actiunea eficienta impotriva acneei, a ridurilor si a pistruilor.
Cel mai apreciat soi de trandafiri folosit in cosmetica este trandafirul de Damasc. Acesta s-a adaptat conditiilor din Valea Trandafirilor din Bulgaria, undde de peste 300 de ani a devenit o traditie distilarea si obtinerea uleiului de trandafir. Trandafirii crescuti in aceasta zona au calitati deosebite, iar uleiul are o aroma mult mai puternica si mai persistenta.
In brosurile Ladys veti gasi produse pe baza de trandafir: parfumuri  - (Pretty Lady Rose Garden si mini parfum cu ulei de trandafir), aroma acestor parfumuri te invaluie si-ti creaza senzatie de prospetime, sapun natural esenta de trandafir - componente naturale, glicerina, esenţa de trandafir şi uleiurile eterice, bucuraţi-vă de aroma şi proprietaţile foarte eficiente de curătare (sapunul are forma unui trandafir inflorit).
Crema de maini nutritiva cu esenta de trandafir · hrăneşte intensiv şi regenerează pielea mânilor. Pielea mâinilor işi recapătă elasticitatea şi devine fină, delicată. Lapte Corp Capsuni si Trandafir  - efect tonifiant şi hidratant profund hrănitor, îmbogăţit cu un complex adecvat, care conferă pielii hidratare intensivă timp de 24 ore.Gel de dus Camil trandafiri si ceai  - efect calmant şi relaxant are puternice efecte aromoterapeutice. Ulei de corp White Rose - compoziție unică îmbogățită cu extracte din trandafiri albi bulgărești, lasă pielea mătăsoasă, regenerând-o și energizând-o în același timp. Masca de par Camil jojoba & rose - hraneste intensiv firul de par, ajuta la regenerarea structurii interne si lasa un par matasos si cu volum.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu